Lid worden

Lid worden van de KLM

'Sinds ik bij de KLM zit ben ik nog veel blijer met m'n lengte. Als ik niet zo lang was geweest had ik niet bij de KLM gezeten en had niet die geweldige vrienden gehad. Ik wil tegen andere kinderen zeggen: wees blij met je lengte, je moet alleen de voordelen bekijken want als je daar eens goed over na gaat denken, zijn dat er nog best veel. En wees trots! Je bent echt niet minder waard dan anderen. Dus geniet van je lengte. Er zijn veel mensen die zo lang zouden willen zijn…'  (Tessa, 12 jaar, lid van de KLM)

Al zin om lid te worden? Lees hieronder alles over onze lidmaatschappen.

Jeugdlid, jongerenlid of met het hele gezin lid? 

De Klub Lange Mensen heeft drie verschillende lidmaatschappen. Een lidmaatschap voor het hele gezin, een jongerenlidmaatschap en een jeugdlidmaatschap. Je kunt jeugdlid worden tot en met 18 jaar voor maar €10. Een jongerenlidmaatschap geldt van 18 jaar tot en met 23 jaar en kost €15,- en is ook individueel. Zijn er in jouw gezin meerdere mensen lang? Dan is het misschien een goed idee om meteen een gezinslidmaatschap aan te vragen voor 27,50 euro per jaar. Meer informatie hierover vind je hier

Wat krijg je allemaal als jeugdlid of jongerenlid?

• Je kan 4x per jaar het clubmagazine XLLL bekijken op de website. Hierin staan allerlei leuke weetjes en artikelen over lang zijn.
• Je krijgt veel korting op activiteiten die georganiseerd worden door de Klub Lange Mensen. Aan de meeste activiteiten kun je zelfs gratis meedoen!
• Je kunt deelnemen aan het jaarlijkse Lange Kinderen weekend. Ieder jaar wordt er door de werkgroep lange kinderen een gezellig weekend georganiseerd. Tijdens dit kamp vinden er allerlei leuke activiteiten plaats met als doel je mede kampgenoten goed te leren kennen.
• Je krijgt een eigen inlogcode voor deze website. Hiermee krijg je toegang tot alle informatie, gidsen en fotoalbums.
• We houden je digitaal op de hoogte van alle nieuwtjes, activiteiten en ontwikkelingen van de jeugdafdeling van de Klub Lange Mensen.

Kortom: waar wacht je nog op? Vul hier het formulier in en word jeugdlid/jongerenlid.  

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, mail dan naar kinderen@klublangemensen.nl